Haluamme olla mukana rakentamassa koteja, joissa on hyvä olla ja elää. Wiivan päämarkkina-alueina ovat pääkaupunkiseutu, Länsi-Suomi, Tampere ja Turku. Kaikki vahvoja kasvukeskuksia hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Wiiva valmistaa omassa tehtaassa ja asentaa kiintokalusteita eri tarpeisiin olipa sitten kyseessä kiinteistön omistaja, rakentaja, sijoittaja tai yksityinen kuluttaja. Toimitamme tarvittaessa myös kaikki kodinkoneet. Yhteistyökyky ja joustavuus luovat vahvan pohjan onnistumiselle. Vastaamme, että kokonaisuus toteutetaan kuten sovittiin, ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti asiakkaan toiveita kuunnellen.

Keittiö: Wiiva Line, Soul

WIIVA LINE: NELJÄ KALUSTELINJAA, JOITA VOIT YHDISTELLÄ,
MUTTA HINTA ON AINA SAMA.

KEITÄ OLEMME?

Olemme ketterä asuntorakentamiseen erikoistunut kiintokalustetehdas ja Raumalta. Toteutamme korkeatasoiset kiintokalustekokonaisuudet keittiö-, kylpyhuone- ja vaatesäilytystiloihin. Työskentelemme kaiken kokoisissa uudisrakennus- ja linjasaneeraus-kohteissa. Mittavatkin kalusteprojektit ovat meille tuttuja.

OSAAVA HENKILÖSTÖ

Nuorekas tiimimme toimii luotettavasti, täsmällisesti ja aikataulussa. Toimintamme perustuu tarkkuuteen ja tiukkaan laadun-valvontaan. Kuulumme tilaaja-vastuupalveluun ja kaikilla asentajillamme ovat sekä Valtti- että työturvallisuuskortit aina ajan tasalla.

PYYDÄ TARJOUS

Lähdemme innolla toteuttamaan rakennus- tai remonttihankkeesi keittiö-, kylpyhuone- ja komero-kokonaisuudet. Vastaamme, että kokonaisuus toteutetaan kuten sovittiin asiakkaan toiveita kuunnellen. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous, niin päästään käynnistämään yhteistyö.

LAATUA TEHTAAN HINNOIN.

Laatu on keskeistä Wiivan toiminnassa. Rungot ja ovet valmistetaan omassa tehtaassa yhdistämällä perinteisiä valmistutapoja laadukkaisiin materiaaleihin ja nykyaikaiseen teknologiaan. Tehtaamme on ollut tunnettu korkealaatuisesta puusepäntyöstä jo pitkään. Haluamme jatkaa tätä perinnettä.

Wiiva Line tuo uutta ajattelua projektirakentamiseen.

Laadukkaat, kauniit tuotteemme on suunniteltu suomalaisten makumieltymysten mukaiseksi. Mallistosta on helppo valita mieleinen. Yhdistelemällä linjoja toisiinsa valinnanmahdollisuudet moninkertaistuvat. Wiiva Linjan iso idea on, että valinnoilla ei ole vaikutusta kokonaisuuden hintaan. Tämä helpottaa uudella tavalla kohteen kiintokalusteprojektia ja uudiskohteen myyntiä – kaunis myyvä ja tunnelmallinen koti ei enää ole lompakosta kiinni.

TONI NURMI

TONI NURMIkalustetehtailija